Kimin mekossa näyteikkuna rintavarustukseen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Neitokainen aloitti äskettäin laihdutuskuurin, jonka aikana hän yrittää pudottaa painoaan kymmenen kiloa.

Nyt 32-vuotias realitytähti käänsi katseita mustassa mekossa Miamissa. Näyttävä brunette oli pukeutunut tiukkaan, ihoa myötäilevään ja pitkähihaiseen paitamekkoon, jonka kaula-aukko korosti Kimin muotoja. Kaunottaren rintamus nimittäin pullotti vaatteen yläosasta kiinnittäen useiden silmäparien huomion.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.