Lindsay Lohan rajussa perheriidassa – kuuntele puhelu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivalta-väitteiden merkeissä.

Nyt 26-vuotiaan elokuvakaunottaren uutisoidaan ajautuneen rajuun riitaan Dina-äitinsä kanssa bileillan aikana. Lindsay Lohan vietti keskiviikkona railakasta ja päihdehuuruista iltaa äitinsä seurassa newyorkilaisessa yökerhossa.

Juhlinta päättyi kuitenkin hysteerisesti, kun kokaiinia käyttänyt Dina Lohan alkoi haukkua tytärtään ja riidellä lapsensa kanssa rahasta. Itkuinen Lindsay soitti riidan aikana Michael-isälleen ja TMZ-sivusto on julkaissut videon puhelusta verkossa.

– Äiti on kokaiinipöllyssä. Hän koskettelee niskaansa ja kaikkea p*skaa. Hän haukkui minua ja sanoi oksettavia asioita minusta. Dina on kuin joku v*tun paholainen tällä hetkellä, Lindsay Lohan kertoi puhelun aikana.

Näyttelijättären jalkaan tuli viiltohaava, kun he tappelivat äitinsä kanssa limusiinin sisällä. Tietojen mukaan riita sai alkunsa noin neljän aikaan aamuyöstä. Lindsay Lohanin kerrotaan antaneen hiljattain äidilleen 40.000 dollaria, jotta Dina Lohan pystyisi maksamaan Long Islandilla sijaitsevan talonsa lainaa. Isän mielestä Dina Lohan vain huijaa tytärtään ja käyttää hänen varojaan hyväksi.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.