Massiivinen poliisioperaatio Justin Bieberin asunnolla – syy vielä epäselvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on tehnyt menestyksensä myötä perheenjäsenistään julkisuuden henkilöitä. Hänen 36-vuotias yksinhuoltajaäitinsä Pattie Mallette julkaisi hiljattain omaelämäkertansa Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mom.

Teinitähti on nyt joutunut julman pilan kohteeksi, kertoo TMZ-verkkosivusto. Los Angelesin hälytyskeskus sai nimittäin soiton, jonka mukaan Justin Bieberin kodin lähellä oli nähty aseistettu mies. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita ja poliisihelikopteri.

Viranomaiset tutkivat Bieberin kodin ja lähialueen, mutta kuitenkin tuloksetta. Viranomaiset uskovat asialla olleen mahdollisesti pilasoittajan, sillä samankaltaisia tapauksia on sattunut viime aikoina myös esimerkiksi Ashton Kutcherille ja Miley Cyrusille.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen muun muuassa poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko. Mallette on paljastanut Bieberin isän pettäneen häntä lastenhoitajan kanssa.