Pringles-uutuudet tyrmättiin rajusti: ”Kauhistus ihmisyydelle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Snack-tuotteiden menekki on ollut jo vuosien ajan tasaisessa kasvussa, ja alalla riittää myös uusia tulokkaita. Yksi tutuista veteraaneista alalla on kuitenkin Pringles, jonka eri maut hierovat päivittäin miljoonien ihmisten makunystyröitä.

Tyytyväiset asiakkaat ostavat tuotteita vain mikäli ne ovat hyvänmakuisia. Lähes kaikilla alan yrityksillä onkin omat osastonsa, joissa kehitetään alati uusia tuotteita, mutta aina ne eivät kuitenkaan osu niin sanotusti maaliin. Vuodesta 1968 saakka alalla toiminut Pringles on nyt saanut karua kyytiä uusista mauistaan, Daily Mail uutisoi.

Syksyn sesonkiin suunniteltuja uutuusmakuja ovat nimittäin olleet valkosuklaa-piparminttu, inkivääri-sokeri ja kurpitsapiirakka. Koemaistajat ovat nyt kuitenkin tyrmänneet uutuudet kertalaakista, sillä niiden makujen todettiin olevan jopa kauhistus ihmisyydelle. Tyrmäyksestä huolimatta uutuusmaut ovat tulossa Yhdysvalloissa markkinoille marraskuussa. Entuudestaan Pringlesejä tehdään kymmentä eri makua.