Justin Bieberin kohukuvat julki – heiluu aseen kanssa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber on parhaillaan Believe-maailmankiertueellaan ja keikkailee Yhdysvalloissa loppuunmyydyille areenoille. Turneen alku ei sujunut kovin hyvin, sillä poptähti oksensi yllättäen esiintymislavalle kesken keikkansa.

Taannoin Justin aiheutti kohua poseeraamalla verkossa julkaisemassaan kuvassa käsiaseen kanssa. Tapauksesta aiheutunut kohu ei ilmeisesti vaikuttanut mitään, sillä nyt Justin on julkaissut peräti kolme samanlaista kohuttua kuvaa. Niissä hänet nähdään käsiaseen kanssa miespuolisen näyttelijän ja tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Tällä viikolla verkkoon päätyneet kuvat on ikuistettu jo 30. elokuuta, kun Bieber vieraili Feed the Dogin kuvauspaikalla.

Stratfordissa varttunut Justin Bieber on parhaillaan toisella maailmankiertueellaan. Teinitähti esittää keikoilla Believe-albuminsa kappaleita sekä vanhempia hittejään. Bieber saapuu myös ensimmäistä kertaa Suomeen 26. huhtikuuta Helsingin Hartwall-areenalle. Keikan yli 300 euroa maksavat VIP-liput myytiin loppuun minuuteissa.