”Harrastamme seksiä kuin kenialaiset maraton-juoksijat”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Nyt 28-vuotias Olivia Wilde kertoi lehtihaastattelussa yksityiskohtia seksielämästään. Elokuvakaunottaren mukaan hänen vaginansa kuoli taannoin, kun hän oli naimisissa Tao Ruspolin kanssa. Nykyään hän saa kuitenkin rakastella niin paljon kuin haluaa, sillä neitokainen harrastaa poikaystävänsä Jason Sudeikisin kanssa seksiä ”kuin kenialaiset maraton-juoksijat”.

– Avioliittoni aikana vaginani kuoli. Se ikään kuin sammui. Joskus vagina vain kuolee. Silloin tietää, että on aika lähteä, Olivia Wilde kertoi Vulture-lehdelle.

Huhujen mukaan Olivia Wilde muutti äskettäin yhteen Saturday Night Live -sketsiohjelmasta tutun Sudeikisin kanssa. He ovat seurustelleet noin kymmenen kuukauden ajan. Lähteen mukaan näyttelijät ovat todella rakastuneita toisiinsa. Heillä ei ole kuitenkaan kiire avioliittoon.

Irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muun muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.