BB: Päivätehtävä tuli yllätyksenä: ”Vi**u mulla menee hermot”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Big Brother -talon naisasukkaat ovat päivän aikana valmistautuneet rauhassa illan suoraa Big Borther Talk Show’ta varten. Huolella meikatut neidot kuitenkin järkyttyivät, sillä päivätehtävä sotki heidän tarkoin suunnittelemansa ilmeet toden teolla.

Päivätehtävänä on nimittäin meikkileikki, jonka aikana talon miehet meikkaavat ja laittavat naisasukkaiden hiukset illan suoraa lähetystä varten. Teijan ääneen lukema päivätehtävä saikin aikaan välitöntä vastustusta täydessä tällingissä olleilta Tealta ja Johannalta. Muutkaan talon neitokaiset eivät innostuneet miesten tulevista meikkikokeiluista.

Talon miehet sen sijaan ilmaisivat heti innostuksensa päästessään vaikuttamaan naisten ulkonäköön. Varsinkin Teaa ärsytti suunnattomasti mennä pesemään meikkinsä pois. Kaikkien neitokaisten on myös käytävä uudelleen suihkussa ja pestävä hiuksensa, jotta miehet saavat aloittaa stailausurakkansa puhtaalta pöydältä.

– En pese! Mun hiuksilla on tietty järjestys millon ne pitää pestä… V**tu mulla menee hermot, Tea latasi heti päivätehtävän kuulemisen jälkeen.