David Beckhamista mukaan televisiosarjaan – Frendit-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Jalkapallotähti aikoo nyt kokeilla uutta aluevaltausta, raportoi The Sun -lehti. David Beckham tulee olemaan mukana Frendit-sarjan tähden Matthew Perryn uudessa komediasarjassa Go On. Vaimonsa kuolemasta toipuvaa urheiluselostajaa näyttelevä Perry aikoo yrittää saada sarjaansa vierailemaan myös muita tunnettuja urheilutähtiä, kuten jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.