Emma Watsonin kauhun hetket – juoksi kiljuen pakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa. Kaunotar nousi koko maailman tietoisuuteen jo kymmenen vuoden iässä ensimmäisen Harry Potter -elokuvan jälkeen. Nyt mallinakin työskennellyt kaunotar on kohdannut julkisuuden varjopuolen.

22-vuotias brittikaunotar on nimittäin vakuuttunut siitä, että häntä vainotaan. Daily Mirror -lehden mukaan New Yorkissa elokuvakuvauksissa ollutta Watsonia oli lähestynyt mies, jonka tämä tunnisti aiemmin talonsa ulkopuolella liikkuneeksi henkilöksi. Kaunotar oli säikähtänyt kuvauspaikalla tapahtunutta kohtaamista niin paljon, että oli poistunut paikalta kiljuen.

– Mies onnistui livahtamaan kuvauspaikalle joidenkin vierailijoiden mukana, jonka jälkeen hän lähestyi Watsonia. Tämä tunnisti miehen talonsa ulkopuolella olleeksi mieheksi ja kiljahti, lähde kertoo Daily Mirrorille.

Tämän jälkeen vainoaja oli lähtenyt kuvauspaikalta juosten karkuun. Watsonin turvamiehet ja paikalla olleet sijaisnäyttelijät juoksivat miehen kiinni ja soittivat paikalle poliisit. Loppujen lopuksi mies sai ainoastaan varoituksen luvattomasta tunkeutumisesta. Watsonin kerrotaan olleen erittäin järkyttynyt yllättävästä kohtaamisesta.

Emma Watson seurustelee huhujen mukaan The Perks of Being a Wallflower -elokuvansa vastanäyttelijän Johnny Simmonsin kanssa. Pariskunta on kuvattu useaan otteeseen yhdessä. 24-vuotiaan Simmonsin on kerrottu jo tavanneen melko tuoreen tyttöystävänsä perheen ja viettäneen Watsonin kanssa aikaa tämän kotimaassaan Britanniassa.