Kelly Osbourne raivostui Twitter-kiusaajille – tästä kuvasta se alkoi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Viime aikoina neitokainen on lomaillut perheensä kanssa Havaijilla. Nyt Kelly Osbourne on kuitenkin joutunut Twitter-kiusaajien uhriksi. Kaunotar julkaisi omassa blogissaan kuvan lomahotellinsa upeasta näköalasta, ja yllättyi saatuaan negatiivista palautetta otoksesta.

Rokkarin tytär twiittasi kuvan oheen viestin, jossa kehuskeli lomakohdettaan taivaaksi maan päällä. Ylistäviä kommentteja odottanut tähti sai pettyä, kun nettikiusaajat kutsuivat häntä esimerkiksi kusipääksi. Hän tilittikin asiasta Twitter-blogissaan.

– Miksi ihmiset eivät vain voi sanoa ”Vau, tuo näyttää kauniilta, toivottavasti sinulla on mukavaa”. Sen sijaan he kutsuvat minua kusipääksi. Olin perhelomalla, kirjoitti Kelly Osbourne blogissaan.

Kuva: Twitter

Julkkisneidon fanit reagoivat heti tähden kommentteihin lohduttamalla häntä ystävällisin viestein. Monet faneista epäilivät kommenttien tulleen kateellisilta ihmisiltä. Eräs fani ohjastikin Kellyä, ettei tämän kannattaisi ottaa ilkeitä sanoja henkilökohtaisesti.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.