Lindsay Lohanin seksipaljastukset veivät poikabändin ruokahalun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivalta-väitteiden merkeissä.

Nyt 26-vuotiaan elokuvakaunottaren kerrotaan herättäneen ällötystä ruokapöydässä kertomillaan seksipaljastuksilla. Lindsay Lohan ruokaili yhdessä McFly-poikabändin kanssa New Orleansissa, ja herätti päivällisseuruessa oksetusta lemmentarinoillaan. Yhtyeen komistukset eivät pystyneet tähden kertomusten jälkeen nimittäin viimeistelemään annoksiaan.

McFly-yhtyeen Untold Things: Our Story -elämäkerrassa rumpali Harry Judd muistelee, ettei seurue päässyt edes ravintolaan sisälle, kun Lohan alkoi jo retostella kuuluisilla seksikumppaneillaan. Neitokainen paljasti pojille muun muassa pitävänsä enemmän vanhemmista miehistä.

– Me söimme ja ruokailimme. Hän kertoi samalla kaikkia tarinoita seksielämästään, niin ettemme lopulta saaneet pihvejämme alas, kertoi Harry Judd elämäkerrassa Female First -sivuston mukaan.

Judd pääsi omien sanojensa mukaan myös miltei petipuuhiin kyseisen kaunottaren kanssa. Parilla oli höyryiset sessiot eräässä yökerhossa, kunnes bändikaveri Danny Jones käveli sisään kesken lemmiskelyn. Alkoholin vaikutuksen alaisena ollut pari alkoi selvitä humalastaan, eivätkä he edenneet lopulta muhinointia pidemmälle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.