Kate Upton pokasi urheilutähden? Uusi komistus kainalossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt 20-vuotiaan kurvijumalattaren huhutaan deittailevan amerikkalaista baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers’s -joukkueessa pelaava 29-vuotias syöttäjä on tapaillut uusimpien raporttien mukaan Kate Uptonia kesästä lähtien. Pari bongattiin heinäkuussa romanttisilta kävelyiltä Detroitin kaupungilla.

Kuva: Splash

Romanssihuhut nousivat astetta kuumempaan potenssiin, kun mallikaunotar ja urheilutähti nähtiin jälleen yhdessä kyseisessä kaupungissa syyskuussa, uutisoi Bleacher Report -sivusto. Upton ja Verlander eivät ole vielä kumpikaan kommentoineet väitteitä julkisuudessa.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.