Kimin kurvikas vartalo vangitsee – katse hakeutuu vääjäämättä rintoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

31-vuotias realitytähti esiintyy aika ajoin seksikkäissä kuvissa lehdissä. Nyt neitokaisen kurvit koristavat Cosmopolitan-lehden kantta. Kukalliseen bikiniasuun verhoutuneen kaunottaren rintavarustus tulee otoksessa hyvin esille hänen paljastavan pukeutumisensa ansiosta.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.