Mies harrasti seksiä hevosen kanssa – ei tullut yllätyksenä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin tulee ilmi järkyttäviä tapauksia, joissa ihmiset jäävät kiinni eläimeen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Äskettäin eräs Floridassa asuva maajussi herätti kauhistusta raiskaamalla minikokoisen Doodle-aasin.

Nyt erään amerikkalaisen miehen kerrotaan murtautuneen maatilalle, jossa hän ryhtyi seksiaktiin hevosen kanssa. Tapaus ei ollut ensimmäinen kerta, sillä kyseinen Patrick Linn oli jo aikaisemmin jäänyt kiinni samasta teosta maajussi Allen McDearmidin tilalla.

Mies pidätettiin jo vuonna 2010 hevoseen sekaantumisesta. Tuolloin eläinrakastaja harrasti seksiä Sunny-nimisen hevosen kanssa. Tällä kertaa mies oli valinnut lemmenhetkiensä kohteeksi toisen tallista löytyneen yksilön.

– Voisin sanoa, että tätä on vaikea uskoa. Minulla oli kuitenkin hänestä sellainen tunne, että hän tulee vielä takaisin, kommentoi Allen McDearmid tapahtunutta WCTV-kanavalle.