Pussycat-Nicole paljasti synkän salaisuutensa: ”Tein sitä joka päivä vuosien ajan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian X Factor -kilpailun yhdeksännellä tuotantokaudella tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan laulajanuransa lisäksi F1-kuski Lewis Hamiltonin tyttöystävänä. Äskettäin pariskunnan kerrottiin eronneen lopullisesti, mutta suhde kuitenkin jatkui pian.

34-vuotias kaunotar kertoi aiemmin julkisuudessa aloittaneensa jo 14-vuotiaana kalorien laskemisen. Painostaan huolehtinut Nicole Scherzinger on nyt kertonut kärsineensä bulimiasta vuosina, jolloin neito kuului Pussycat Dolls -yhtyeeseen. Hän kertoi oksentamisen johtuneen yksinäisyyden tunteesta, jota poppari koki bändin sisällä.

– Vihasin itseäni. Olin ryhmässä, mutta en ollut koskaan tuntenut oloani niin yksinäiseksi. Tein sitä joka päivä vuosien ajan. Bulimia oli addiktioni, kertoo Nicole Scherzinger VH1 Behind the Music -ohjelmassa.

Laulajatar oli nolona ongelmastaan, eikä halunnut järkyttää ketään paljastamalla kuuluisuudesta johtuvia paineitaan. Poppari ei halunnut vaikuttaa uhrilta, joten hän pysyi hiljaa tuntemastaan pelosta ja tuskasta. Hän paljasti oksentaneensa aina tultuaan ulos lavalta ja ollessaan yksin pukuhuoneessaan. Neito tajusi lopulta tilansa vakavuuden ja haki siihen apua.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.