Komediatähti myi WC-käyntejä 14 000 eurolla kappale

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä-koomikko Seth Rogen nousi tähdeksi näyteltyään pääosaa Paksuna-elokuvassa näyttelijätär Katherine Heiglin rinnalla. Myös Superbad-elokuvasta tuttu naurattaja onkin sittemmin lukuisten elokuvarooliensa myötä noussut yhdeksi Hollywoodin suosikkinäyttelijöistä.

30-vuotias komediatähti on nyt herättänyt huomiota erikoisella tavallaan kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen, raportoi Female First -verkkosivusto. Lauantaina New Yorkin Beacon Theatressa järjestetyssä rahankeruujuhlassa Seth Rogen nimittäin kauppasi kahdelle vieraalle mahdollisuudet vierailla hänen kanssaan WC:ssä. Huutokauppa oli menestys, ja WC-käynnit myytiin 14.000 euron kappalehintaan.

Muita tilaisuudessa myytyjä hyväntekeväisyyskohteita olivat esimerkiksi vierailu televisiosarja Breaking Badin kuvauspaikalla sekä mahdollisuus otattaa näyttelijä Al Pacinon kanssa valokuva korttia varten. Entisten Saturday Night Live -tähtien Tina Feyn ja Amy Poehlerin ystäviksi pääsi yhden illan ajaksi puolestaan noin 28.000 euron hinnalla.

Tuottajanakin toimiva komediatähti Seth Rogen ihmetytti taannoin paljastamalla, että hän polttaa pilveä myös työaikana. Rogen käyttää huumeita esimerkiksi silloin, kun hän kirjoittaa tai suunnittelee elokuvia. Suosikkikoomikon mukaan pilven polttelut auttaa häntä elokuvien vaativassa luomisprosessissa. Rogen meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Lauren Millerin kanssa.