Taylor Momsen nakuilee jälleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut lukuisia kertoja paljastavilla asuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tutuksi tullut ja sarjasta sittemmin potkut saanut teinitähti on paljastellut viime aikoina normaalia useammin.

Nyt 19-vuotias neitokainen on nyt shokeerannut fanejaan eräällä taidevideolla, jossa hän esittää The Pretty Reckless -yhtyeen Under The Water -kappaleen sanoituksia. Taylor Momsen nähdään nimittäin kyseisellä videolla ilkosen alasti. Rankasta tyylistään nykyisin tunnettu laulajatar on ympäröinyt silmänsä tummanpuhuvilla rajauksilla.

Taylor Momsen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa, ja että dildo on nykyisin hänen paras ystävänsä. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.