Teinipoppari jätti ystävänsä: ”Kitkin pois haitalliset ihmiset”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuosittujen Disney-kaunotarten joukkoon lukeutuva Demi Lovato on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Neitokainen erosi taannoin on-off-poikaystävästään Wilmer Valderramasta ja sittemmin hänen on huhuttu viihtyneen One Direction -komistus Niall Horanin kanssa.

Nyt 20-vuotias Demi Lovato kertoo tehneensä eräänlaisen puhdistuksen ystäväpiirissään vieroitushoitojensa jälkeen. Poppari huomasi viettäneensä aiemmin aikaa itsekkäiden ihmisten kanssa. Laulajatar halusikin ympärilleen ystäviä, jotka eivät ajaneet pelkästään omaa etuaan, vaan myös välittivät hänestä.

– Puhdistin ystäväpiiriäni vieroituksen jälkeen, ja kitkin pois kaikki haitalliset ihmiset. Nyt minulla on ystäviä, jotka todella rakastavat minua itseni vuoksi, eivätkä piittaa siitä mitä teen. Suurin osa heistä ei ole tällä alalla. Jotkut heistä eivät edes tiedä laulujani, kertoo Demi Lovato Teen Vogue -lehdelle.

Demi Lovatolla on kokemuksia huumeiden- ja alkoholinkäytön kanssa. Neitokainen on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan, ja hän hakeutui vieroitushoitoon vuonna 2010 muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa. Neitokainen on tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat “Stay strong”.