Julkkistähti saapui BB-taloon: ”Tissit liikkeelle!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee toteuttaa näyttävä Bollywood-tyylinen tanssiesitys. Ensin asukkaat tuskastuivat, kun esityksen suunnitteleminen ei tuntunut luonnistuvan, mutta sitten Isoveli veti hihasta yllätyksen.

Taloon saapui nimittäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tuttu tanssinopettaja Ansku Bergström, joka kisaili suosikkiohjelmassa Antti Tuiskun kanssa. Parhaillaan talossa onkin menossa vauhdikas tanssikoulu, joka on saanut asukkaat liikkeelle odottamattoman hyvin. Jopa tehtävään jo kyllästynyt Teija on saanut lantionsa liikkeelle.

– Tissit liikkuu, tissit liikkuu, rintakehä liikkuu, Ansku opasti asukkaita ja näytti itse mallia.

– Ootteko te ihan kartalla? Tuleeko liikaa asiaa? Jos ette muista näitä niin niitä voi sit illalla muistella. Teidän ei tarvitse käyttää näitä, mutta voitte laittaa valmiita juttuja siihen mukaan, Ansku opasti ja jatkoi uusien liikkeiden esittelemistä.