Kimin härski Halloween-asu paljastaa liikaa? Ei sovi lasten silmille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Neitokainen aloitti äskettäin laihdutuskuurin, jonka aikana hän yrittää pudottaa painoaan kymmenen kiloa.

Lokakuun lopussa vietettävä Halloween-juhla lähestyy jo uhkaavasti, ja julkkikset ovat yleensä ottaneet kaiken irti tästä asuparaatista. Nyt 31-vuotias realitähti sovitteli jo hyvissä ajoin seksikästä leopardiasua. Halloween-asu ei paljon Kimin muotoja peittele, vaan se antaa täyden näköalan hänen rintoihinsa. Neitokainen luonnollisesti julkaisi kuvan Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.