Courtney Stoddenin rinnatko aidot? Teinivaimo kiistää silikonit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneusleikkaukset ovat nykyisin julkkismaailmassa ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Erityisesti Hollywoodissa on niiden jäljiltä valtava määrä julkkisnaisia, jotka muistuttavat lähes ihmishirviöitä. Viime aikoina trendi onkin ollut leikkausten vastainen.

Näyttelijä 52-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden astelivat reilu vuosi sitten alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin Courtney saavutti täysi-ikäisyyden ja halusi poseerata Playboyssa, mutta lehti ei halunnut häntä sivuilleen.

18-vuotiaan Courtneyn muodot ovat jo herättäneet epäilyjä plastiikkakirurgiasta. Neitokainen itse väittää, ettei hänelle ole tehty minkäänlaisia operaatioita. Kaunotar vierailikin Beverly Hillsissä plastiikkakirurgin pakeilla todistaakseen asian.

– Ihmiset väittävät kaikenlaista. He juoruavat nenäleikkauksesta, huulioperaatiosta ja poski-implanteista – aivan kaikesta, valitti Courtney Stodden lääkärille Celebuzz-sivuston kuvaamalla videolla.

Kuva: YouTube

Tohtori Marc Mani tarkasteli kaunottaren muotoja, ja totesi hänet sataprosenttisesti luomuksi. Hän kuvasi muun muassa neidon huulia luonnollisiksi, ja poskia pehmeiksi ja normaaleiksi. Miehen mukaan on selvää, ettei Stoddenille ole tehty plastiikkakirurgisia operaatioita. Huhut teinivaimon leikkauksista alkoivat, kun verkossa levisi hänestä otettuja paparazzikuvia, joissa neito näytti muuttuneen dramaattisesti.

Doug Hutchinson ja Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.