Burleskikaunotar paljasteli tarkoituksella? Rintamus yllätti rohkeudellaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Dita von Teese nousi alkuvuodesta otsikoihin esiinnyttyään Las Vegasissa rohkeassa Le Bain Noir -nimisessä burleskiesityksessä, jossa hän riisui itsensä alastomaksi ja suihkutteli näyttämöllä yleisön edessä MGM Grand -kasinon The Crazy Horse Paris -showravintolassa.

Nyt neitokainen on ikuistettu paparazzien toimesta seksikkäisiin otoksiin. Dita nähtiin kävelemässä kadulla erikoisen paljastavassa mekossa, joka näyttää ilmeisesti tarkoituksella tähden rintaliivit. Burleskitaiteilijana tunnettu julkkisneito ei yleensä muotojaan peittele, mutta hän osaa myös tarpeen tullen pukeutua tyylikkäästi punaiselle matolle. Kuviin bongattu mekko ei ole yksi näistä asukokonaisuuksista.

39-vuotias Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara jaMatter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.