iPhone toimii nyt myös veden alla – uskaltaisitko kokeilla?

Digi · Tim Isokivi

Useille ihmisille älypuhelimesta on tullut väline, joka kulkee heidän mukanaan joka paikkaan. Puhelimen käyttö ei kuitenkaan ole ollut suositeltavaa veden alla – tähän saakka. Nyt markkinoille on nimittäin tullut oma sukelluspuku Applen iPhonelle.

Kuva: Swiss-miss

Sukelluspuku soveltuu iPhone 4 ja 4S -malleille, ja se suojelee puhelinta vaurioilta aina 15 jalan, eli noin 4,5 metrin, syvyyteen saakka. Jälleenmyyjän mukaan jokainen iPhone Scuba Suit on testattu tehtaalla täyden suojan takaamiseksi.

Kuva: Swiss-miss

Kyseessä ei ole ensimmäinen vedenpitävä suojakotelo iPhonelle, mutta toisin kuin edeltäjänsä, tuote mahdollistaa myös puhelimen käytön vedessä. Näin ollen iPhonella voi esimerkiksi ottaa nyt kuvia veden alla. Tuote kustantaa englannissa 40 puntaa, eli noin 50 euroa.