Kopioiko Justin Bieber popparin musiikkivideota? Vertaa itse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen teinisensaatio Justin Bieber aloitti äskettäin useita kuukausia kestävän Believe-maailmankiertuuensa. Poppari on ollut viime päivinä usein otsikoissa kiertueensa merkeissä, sillä loppuunmyydyillä keikoilla on sattunut ja tapahtunut.

Nyt supertähden väitetään kopioineen 1990-luvulla kannuksensa ansainneen poptähti Aaron Carterin Aaron’s Party -musiikkivideota. Bieberin uusin Beauty and the Beat -video sisältää nimittäin samankaltaisia biletyskohtauksia, joissa kamera seuraa nuorta popparia teiniyleisön juhliessa taustalla.

Kuvakaappaus Aaronin videosta:

Kuva: YouTube

Kuvakaappaus Justinin videosta:

Kuva: YouTube

Backstreet Boys -yhtyeen laulajan Nick Carterin veljenäkin tunnettu Aaron huomasi itse videoiden yhteneväisyydet, eikä voinut olla kommentoimatta asiaa katkeraan sävyyn Twitter-blogissaan. Carterin oma laulajanura on viime vuosina ollut katkolla miehen henkilökohtaisten ongelmien vuoksi.

– Justin Bieberin musiikkivideo muistuttaa minua omastaAaron’s Party -videostani. En ole vaikuttunut, kirjoitti Aaron Carter blogiinsa.

Aaronin video:Justinin video:Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.