PSY ja Wolverine tanssivat hittitanssia yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin popkappale on edelleen korealaisen PSY:n esittämä Gangnam Style, jonka hauskasta tanssista on syntynyt myös varsinainen ilmiö. Maailmaa kiertävä PSY onkin päässyt opettamaan tanssiaan muun muassa Justin Bieberille ja Britney Spearsille.

Nyt vuorossa on ollut kuitenkin hieman toisenlainen tanssipartneri. PSY julkaisi nimittäin Twitter-blogissaan valokuvan, jossa hän tanssii Gangnam Style -tanssiaan yhdessä Wolverine-tähti Hugh Jackmanin kanssa. Kaiken lisäksi molemmilla oli käsissään Wolverinen ”kynnet”.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ennen Gangnam Style -jättihittiään PSY oli säveltänyt musiikin kahteen eteläkorealaiseen Mong Jung Gi -seksikomediaan ja jopa näytellyt niissä. Mong Jung Gi -elokuvien kerrotaan lehdessä muistuttavan lähinnä amerikkalaisia American Pie -komedioita. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY:n kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä artisti oli kaksi vuotta tauolla.