Lesboksi väitetty poptähti menossa naimisiin? ”Olen umpirakastunut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajaksi kruunatun Kelly Clarksonin seksuaalista suuntautumista on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan. Menestynyt laulajatähti kiisti lesbohuhut Staran haastattelussa ja sittemmin hän kertoi löytäneensä myös poikaystävän.

Nyt 30-vuotias Kelly Clarkson avautui radiohaastattelussa parisuhteensa yksityiskohdista. Laulajatähden mukaan hän on umpirakastunut talent-managerina työskentelevään poikaystäväänsä, Brandon Blackstockiin. Rakastavaiset tapasivat toisensa töidensä kautta. Clarkson kertoi yllättyneensä, kun hän sai tietää Blackstockin olevan hänen oman managerinsa Reba McEntiren poikapuoli.

– En tiennyt, että Brandon oli managerini poikapuoli ja se oli todella outoa. Sain tietää, että hän on kotoisin samasta kaupungista kuin minä. Sanoin, että me menemme todellakin naimisiin. Kun Brandonista tuli sinkku, olin heti tyrkyttämässä itseäni, Kelly Clarkson kertoi Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa.

Kelly Clarkson kertoi taannoin aloittaneensa laihdutuskuurin, koska hän ei halua olla ”tukevan kokoinen tyttöystävä”. Hän pudotti painoaan lyhyessä ajassa noin 13 kiloa. Neitokainen keikkaili äskettäin Dublinissa, ja kuvien perusteella hän on kerännyt viime viikkoina lisäkiloja vartaloonsa. Bulimiastakin kärsineen naisen mukaan hänen painonsa heittelee aina 20 kiloa suuntaan tai toiseen.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, mikä johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti piti pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.