Jättifestivaali Lost In Music alkoi Tampereella – heti poikkeuksellinen ilmaiskeikka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost in Music -kaupunkifestivaali järjestetään Tampereella 17. – 20. lokakuuta. Tänään käynnistyvässä tapahtumassa esiintyy 13 tapahtumapaikalla neljän illan aikana lähes sata eri artistia. Joukkoon mahtuu myös ilmaiskeikkoja jo tänään torstaina.

Sokos Hotel Ilveksen yökerhossa JBL Stagella järjestetään heti torstai-iltana ilmaistapahtuma, joissa esiintyvät Kuningasidea, Karri Koira sekä Mariska & Pahat Sudet.

Maksullisissa tapahtumissa esiintyvät torstaina Pakkahuoneella Don Johnson Big Band, Poets of the Fall ja Neljä Ruusua, ja YO-talolla Wedding Crashers, TV OFF, Iiris ja LCMDF. Vuosittain kymmentuhatpäisen yleisön keränneen kaupunkifestivaalin vieraina nähdään myös musiikkialan kotimaisia ja kansainvälisiä toimijoita.

Esiintyjäjoukon kiinnityksiä ovat muun muassa 22-Pistepirkko, Johanna Kurkela, Juha Tapio, Kumikameli, Lapko, Mirel Wagner, Pariisin Kevät, Petri Nygård, Rubik, Stam1na, Stig, Stockers, Aino Venna, Anni Mattila, Death Hawks, Doom Unit, The Flaming Sideburns, Heli Kajo, Idiomatic, Jess and the Ancient Ones, Jukka Ässä, Jurek, Noah Kin, Pikku Kukka, Pimeys, Santa Cruz, Sturm Und Drang ja Topi Saha.