Komediatähti kertoi syömishäiriöstään: ”Näännytin itseäni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijätär Lucy Davis tunnetaan parhaiten roolistaan suositussa The Office -komediasarjassa. Neitokainen on näytellyt myös elokuvissa, kuten Shaun of the Dead ja All About Steve.

Nyt 39-vuotias näyttelijätär on avautunut julkisuudessa taistelustaan bulimiaa vastaan. Lucy Davis kertoo, että hänellä on ollut ongelmia ruoan kanssa koko elämänsä ajan. Komedienne paljasti ongelmansa avoimessa kirjeessä, jossa tunnusti painonsa vaihdelleen hurjasti viimeisen 15 vuoden aikana.

Buliminen kaunotar näännytti itseään viiden tai kuuden päivän ajan, jonka jälkeen hän ”söi koko viikon edestä ruokaa” yhdeltä istumalta. Pahimmassa tapauksessa aggressiivinen oksentaminen sai hänen silmiensä verisuonet katkeamaan. Davis kertoo olevansa nyt paranemassa sairaudesta, uutisoi Daily Mail -sivusto.

– Koko elämäni minulla on ollut pakkomielteinen suhde ruokaan ja painooni. Onneksi minulla oli onnellinen lapsuus. Jossain matkan varrella uskoin kuitenkin, ettei kukaan rakastaisi minua, jollen olisi laiha, kertoo Lucy Davis avoimessa kirjeessään.

Lucy Davis on brittiläisen koomikko Jasper Carrottin tytär. Hän oli aiemmin naimisissa The Mentalist -sarjan näyttelijän Owain Yeomanin kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2011. Neitokaiselle tarjottiin roolia elokuvassa Lainakengissä, mutta hän kieltäytyi siitä, koska rooli olisi vaatinut Cameron Diazin ruman ja lihavan siskon näyttelemistä.