Orava hyökkäsi poikabändiläisen kimppuun: ”Harvinainen tapaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Nuorten naiskaunottarien ympäröimän Horanin isä on huolissaan pojastaan, sillä 18-vuotiaan popparin alkoholin käytön kerrotaan riistäytyneen käsistä.

Nyt Niall Horan paljasti loukanneen jalkansa jalkapallopelin aikana, kun orava hyökkäsi hänen kimppuunsa. Teinitähti oli pelaamassa futista kavereidensa kanssa Battersea-puistossa, kun yhtäkkiä tuuheahäntäinen jyrsijä iski kyntensä Horaniin. Poppari säikähti oravaa ja kompuroi itsensä kumoon loukaten rytäkässä polvensa. Hän sai tapahtuneen jälkeen kyynärsauvat polvivammansa takia.

– Orava hyökkäsi kimppuuni Battersean puistossa. Ne ovat vaarallisia ja hyökkäyksen uhriksi joutuminen on harvinaista. Ei jalkapalloa minulle polvivamman takia, Niall Horan kertoi Capital FM -radiokanavalle.

Niall Horan joutui äskettäin naapureidensa epäsuosioon, kun hän biletti yömyöhään kanadalaisen kaverinsa Justin Bieberin kanssa Lontoon asunnossaan. Nuorukaiset muun muassa soittivat musiikkia kovalla volyymilla kolmelta aamuyöllä.

One Direction -yhtyeen väitettiin äskettäin tehneen musiikkia uudelle albumilleen Justin Bieberin kanssa, mutta huhuja ei ole vahvistettu. Niall Horanin kerrottiin taannoin raivostuttaneen Bieberin, kun hän flirttaili avoimesti popparin tyttöystävän Selena Gomezin kanssa. Poikakaksikko on ilmeisestikin sopinut kiistansa, sillä he ovat nykyään hyviä ystäviä. Horanin on huhuttu seurustelevan nykyisin X Factor -tuomarikaunotar Demi Lovaton kanssa.