Romanttisuuden huippu: Pariskunta vietti 78-vuotishääpäivää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uskomattomia rakkaustarinoita tuntuu näkevän vain elokuvissa, mutta myös tosielämässä voi törmätä sydäntä koskettaviin rakkaustarinoihin. Esimerkiksi viime vuonna eräs pariskunta kuoli yhtä aikaa käsi kädessä 72 vuoden yhteiselon jälkeen.

Nyt erään brittiläisen avioparin yhteinen ja pitkä elämäntaival on noussut otsikoihin. Englannin Hebburnissa asuvat Tom ja Ethel Husband viettivät nimittäin hiljattain 78-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta tapasi toisensa 1930-luvun alussa Jarrow’n kaupungissa, jota pidettiin aikoinaan tyttöjen ja poikien romanttisena kohtaamispaikkana.

Tom Husbandin mukaan hän rakastui Etheliin, koska hän oli fiksu ja huumorintajuinen ”nuori likka”. 98-vuotias pappa rakastaa edelleen syvästi 97-vuotiasta vaimoaan. Heillä on tyttäret Joyce ja Catherine sekä poikalapset Kenneth ja John. Husbandien jälkikasvuun lukeutuu myös seitsemän lastenlasta, 13 lastenlastenlasta ja kaksi lastenlastenlastenlasta.

– Ethel on edelleen kova mimmi, Tom Husband kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Pariskunta on yksi Britannian pisimpään yhdessäolleista aviopareista. Tammikuussa 106-vuotias Karam Chand ja hänen 99-vuotias Kartari-vaimonsa nimettiin maailman pisimpään naimisissa olleeksi pariskunnaksi. He viettivät taannoin 86-vuotishääpäiväänsä Yorkshiren Bradfordissa.