Amanda Holden oli kuolla synnytyksessä – nyt avioliitto kukoistaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Viime aikoina Amandan elämään on mahtunut paljon traagisia käänteitä. Amanda Holden menetti viime vuonna syntymättömän lapsensa kohtukuoleman takia. 40-vuotias kaunotar tuli uudelleen raskaaksi ja synnytti toisen Hollie Rose -tyttärensä, mutta kävi itse lähellä kuolemaa keisarinleikkauksessa. Nyt neitokainen on kertonut traagisten kokemusten voimistaneen naisen avioliittoa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa.

– Rakastan häntä niin paljon. Hän on ollut upea koko tämän koettelemuksen ajan. Aliarvioin hänen voimansa – Chris on tehty teräksestä, ylisti Amanda Holden aviomiestään The Daily Mirror -lehdelle.

Julkkistähti kertoi tajunneensa vasta äskettäin koettelemustensa kauheuden. Nainen kuvaa vaikeita aikoja ”helvetiksi”, josta hän ei olisi selvinnyt ilman hyvän avioliittonsa tuomaa turvaa. Hänen mukaansa hyvistä ajoista osaa nauttia eri tavalla suurten vaikeuksien jälkeen.

Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Alexa ja Hollie Rose.