The Avengers -komistus kilpailee elokuvarooleista veljiensä kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijäkomistus Chris Hemsworth on noussut viime vuosina Hollywoodin halutuimpien miestähtien joukkoon. Miljoonien naisten päiväunien kohteen tunnetuimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Thor, Lumikki ja metsästäjä ja The Avengers.

28-vuotiaan Chris Hemsworthin nuoremmat veljet Luke ja Liam ovat myös tunnettuja näyttelijöitä. Nyt miestähti onkin tunnustanut kilpailevansa perheeseensä kuuluvien komistusten kanssa usein samoista rooleista. Lihaskimppu vei esimerkiksi Thor-elokuvan pääroolin Liam-veljensä nenän edestä.

– Meillä on kilpailullinen suhde kaikissa asioissa, kuten veljeksillä yleensä. Näyttelemisen suhteen tiedämme miten epävakaa ala on, ja miten paljon on kyse myös onnenpotkuista. Tuemme toisiamme enemmän siinä kuin vapaa-ajan aktiviteeteissa, kertoi Chris Hemsworth Prestige Hong Kong -lehdelle.

Melbournessa varttunut Chris Hemsworth nousi kotimaassaan tunnetuksi Home and Away -televisiosarjan Kim Hyde -roolinsa myötä. The Hollywood Reporter -lehti kirjoitti vuonna 2010 artikkelin, jossa he uskoivat Hemsworthin nousevan pian Hollywoodin A-sarjan tähtinäyttelijöihin. Kovassa nosteessa oleva näyttelijä on naimisissa Elsa Patakyn kanssa ja he saivat äskettäin esikoistyttärensä India Rosen.