Courtney Stoddenin nainut näyttelijä: ”En ole lapsiinsekaantuja!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Muutama päivä sitten 52-vuotias Doug Hutchison kertoi julkisuudessa vaimonsa olevan hänen elämänsä rakkaus. Miestä on nimitetty avioliiton aikana esimerkiksi perverssiksi ja lapsiinsekaantujaksi. Nyt näyttelijä on noussut puolustamaan itseään ja avioliittoaan. Dougin mukaan hänen nimittämisensä lapsiinsekaantujaksi väheksyy oikeita pedofiileja, jotka ahdistelevat seksuaalisesti lapsia.

– Minun ja Courtneyn avioliitto on laillinen ja oikean moraalin mukainen. En ole lapsiinsekaantuja, joten näkemys on haukkujan. Välitän vain rakkaistani, enkä mistään muusta, kertoo Doug Hutchison Huffington Post -lehdelle.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.