”Haluaisin syödä munaa David Beckhamin päältä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Hiljattain hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta suhde oli lyhytkestoinen.

37-vuotiasta tähteä on nähty viime aikoina yllättävän vähän otsikoissa uusien naisseuralaisten merkeissä. Nyt Russell Brand sen sijaan hämmentää jalkapallotähti David Beckhamia koskevilla kommenteillaan. Female First -lehden mukaan Brand on kutsunut Beckhamia ”jumalaksi” ja kertonut haluavansa syödä ruokaa urheilijan vartalon päältä.

– David Beckham on jumala. Katsokaa häntä niissä alusvaatemainoksissa. En ole homo, mutta söisin ruokaa hänen vartalonsa päältä, esimerkiksi kananmunaa. Söisin sitä hänen vatsansa päältä, Russell fantasioi.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.