Joanna Krupa villitsi paparazzit – mekkokin nousi kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten valittu Tanssii tähtien kanssa -kaunotar kuvattiin eilen Miamissa, jossa hän oli käymässä Gavert Atelier -salongissa. Kuvaajat huomatessaan realitytähti ryhtyi flirttailemaan avoimesti kuvaajille.

Joannaa syytettiin äskettäin julkisesti prostituoiduksi. Kaunottaren väitettiin saaneen 10.000 dollaria, eli 8.100 euroa, seksistä tuntemattoman miehen kanssa. Joanna on kuitenkin kiistänyt kyseiset väitteet ja aikoo nostaa syytteen kunnianloukkauksesta. Entinen Playboy-malli joutui ikävän julkisuuden keskiöön, kun Nik Richie väitti The Dirty -sivustolla Joannaa ”takuuvarmaksi huoraksi”.

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.