Kim Kardashian hämmästelee: ”Ihme, ettemme sekaantuneet huumeisiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Nyt 31-vuotias neitokainen on pohtinut perheensä etuoikeutettua julkkisasemaa. Kim Kardashian hämmästelee sitä, miten hän ei ole eksynyt huumeiden käytön maailmaan sisarustensa kanssa. Hänen mukaansa houkutukset ovat olleet heidän ulottuvillaan kaiken kuuluisuuden myötä.

– Ihme, ettemme sekaantuneet huumeisiin ottaen huomioon saamamme kasvatuksen. Olen kuitenkin aina ihannoinut Salma Hayekin ja Jennifer Lopezin kaltaisia naisia, joten olen pyrkinyt menemään siihen suuntaan, kertoi Kim Kardashian Breaking News -sivustolle.

Kim joutui kokemaan traagisia tapahtumia Khloen, Robin ja Kourtneyn kanssa, kun heidän biologinen isänsä Robert kuoli syöpään vuonna 2003. Hän kertoo olevansa ylpeä siitä, että perhe on välttänyt tähän mennessä tähteyden varjopuolet elämällä suhteellisen järkevästi. Neito antaakin tästä kiitosta edesmenneelle isälleen, joka takoi lastensa mieliin itsekuria.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.