Kim Kardashian esitteli rintamustaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Monet ihmiset pyrkivät pukeutumaan lentojen ajaksi rentoihin vapaa-ajnvaatteisiin. Ei kuitenkaan Kim Kardashian, sillä 31-vuotias seurapiirikaunotar bongattiin eilen saapumassa Miamin lentokentälle piikkikoroissa, tiukoissa nahkahousuissa ja erittäin paljastavassa kaula-aukossa.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.