Amy Childs kuumissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Kuva: Lonsdale

Punatukkainen povipommi nähdään nyt urheiluvaatteita valmistavan Lonsdale-yhtiön tuoreessa mainoskampanjassa. Urheilurintaliivimallistoa esittelevä Amy Childs todistaa rohkeissakin kuvissa, että seksikkyyden ja urheilullisuuden ei tarvitse sulkea pois toisiaan.

Kuva: Lonsdale

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.