Talouslehti: Ashton Kutcher tienaa 52 000 dollaria joka päivä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman rikkaimpia henkilöitä listataan vuosittain lukuisissa äänetyksissä. Nyt Forbes-lehti on valinnut rikkaimman tv-näyttelijän, ja kyseinen titteli menikin kuuluisalle Miehen puolikkaat -sarjan tähdelle.

Ashton Kutcher kruunattiin nimittäin listauksessa parhaiten tienaavaksi televisiotähdeksi. 24 miljoonaa dollaria, eli 19 miljoonaa euroa, tienannut mies päihitti viime vuoden voittajan Charlie Sheenin, joka tippui rappioelämänsä vuoksi täysin pois listan kärkikymmeniköstä.

– Kutcher otti Sheenin paikan Miehen puolikkaat -sarjassa ja hänestä tuli pian television parhaiten palkattu miestähti. Katsojaluvut ovat pudonneet, mutta show on silti menestys CBS-kanavalle, kommentoi Forbes-lehti voittajaa.

Listauksessa sijoittuivat hyvin myös House-tähti Hugh Laurie ja Kaikki rakastavat Raymondia -komediasarjan päätähti Ray Romano. Molemmat miehet tienasivat 18 miljoonaa dollaria, eli 14 miljoonaa euroa. Myös muun muassa Alec Baldwin, Mark Harmon, Tim Allen, Jon Cryer ja Patrick Dempsey tienasivat yli 10 miljoonaa dollaria, eli 8 miljoonaa euroa.