BB-Johannalle yllätysvieraita ulkomaailmasta – koskettava jälleennäkeminen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään koskettava jälleennäkeminen. Yksi asukkaista on nimittäin saanut taloon vieraita ulkomaailmasta. Yleisöäänestyksen perusteella vieraita saavaksi asukkaaksi valittiin Johanna.

Parhaillaan Johanna on talon lisähuoneessa, jossa vierailevat läheiset eivät ole ihmisiä, vaan varsin karvaisia. Siellä Johanna nimittäin tapasi kaksi chihuahua-koiraansa, jotka olivat jälleennäkemisestä vähintään yhtä innoissaan kuin Johanna.

– Onko teille annettu mitään ruokaa? Äiti pitänyt teitä laihiksella. Te ette kyllä tiedäkään kuinka ikävä mulla on ollut, Johanna leperteli koirilleen.

Johannan lemmikkikoirat tutkivat innoissaan lisähuonetta ja sen tuoksuja. Tico-koira olisi ollut kovasti lähdössä ovesta talon puolelle, mutta sinne pienokaisella ei ole asiaa. Muut asukkaat ovat tietoisia siitä mitä lisähuoneessa tapahtuu.

– Noi olis voinut ihan yhtä hyvin tulla tännekin, Tea pohti.

– Jos mulle tulis läheisiä, niin mulle tulis varmaan kossupullo, Jonna I naurahti.