Lady Gaga kritisoi musiikkibisnestä: ”Haluan itkeä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. 26-vuotias poppari on nyt arvostellut musiikkibisnestä Twitter-blogissaan.

Lady Gaga haluaisi julkaista uutta musiikkia tiiviimpään tahtiin, mutta laulajattaren mukaan häntä kuitenkin rajoittavat ”poptähtien” säännöt.

– Tiedättekö kuinka hankalaa se on, kun on useiden levyjen verran musiikkia mitä en voi soittaa teille. Antakaa minun vain maata lattialla ja itkeä. Typerät poptähti-säännöt, Lady Gaga tilitti Twitter-blogissaan.

Lady Gaga ajeli taannoin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.