Realitytähti viettelee kansikuvassa – ei piilottele rintavakoaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hiljaiseloa.

Nyt 26-vuotias realitytähti on ikuistettu paljastavaan otokseen Allure-lehden kanteen. Itsetunto-ongelmistaan aiemmin kertonut neitokainen poseeraa kuvassa pienissä laivastonsinisessä bikiniyläosassa ja merimieshenkisessä hameessa. Kaunotar ei ainakaan pelkää esitellä rintavakoaan, vaikka hän uskoo ihmisten tuijottelevan alituiseen ”selluliitti-ihoaan”.

Lauren Conrad tunnetaan myös MTV-kanavan realitysarjasta Laguna Beach. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä. Realitykaunotar on myös julkaissut muodista ja kauneudesta kertovan kirjan ja toiminut muotisuunnittelijana.