40-vuotias puumanainen: ”Olen paremmassa kunnossa kuin 20-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes on tunnettu kotimaassaan, mutta kansainvälistä kuuluisuutta 42-vuotias tähti ei ole vielä saavuttanut. Viime aikoina maailman kuumimmaksi puumanaiseksi kutsuttu televisiotähti on ollut otsikoissa rohkeiden nettikuviensa merkeissä.

Nyt Melanie Sykes on tehnyt The Sun -lehden kanssa haastattelun, jossa hän paljastaa intiimejä asioita rakkauselämästään, vanhenemisesta ja minäkuvastaan. Perheenäidin mukaan hän tuntee olonsa yli 40-vuotiaana seksikkäämmäksi kuin koskaan. Sykes kertoo treenaavansa jatkuvasti kuntosalilla pitääkseen vartensa hoikassa ja timmissä kunnossa.

– 20 – 30 -vuotiaana etsin itseäni. Nyt yli nelikymppisenä tiedän, kuka olen. Pidän huolta vartalostani ja treenaan kovaa kuntosalilla. Olen paremmassa kunnossa kuin kaksikymmentä vuotta sitten, Melanie Sykes kertoo lehdessä.

Hemaiseva nainen kannustaakin muita keski-ikää lähestyviä kaunottaria ottamaan kaiken irti elämästä. Sykesin mielestä nelikymppisten naisten tulee rakastaa vartaloaan ja nauttia seksuaalisuudestaan leikkisästi. Kahden lapsen äidin mukaan seksikkyydessä ei ole kyse vaatteista tai meikeistä. Melanie Sykesin mielestä itsevarmuutta uhkuva nainen on seksikäs ja hyvännäköinen.

Mainosmallina tähdeksi noussut Melanie Sykes yllätti äskettäin faninsa, kun hän kertoi kihlautuneensa 26-vuotiaan poikaystävänsä Jack Cockinsin kanssa. Kolme kuukautta kihloissa olleen naisen mukaan hän on todella onnellinen.

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.