Raskaana ollut poistettiin bussista – pojan ripulivaippa haisi liikaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienet lapset kuuluvat luonnollisena osana jokaisen kaupungin katukuvaan. Erään seattlelaisen linja-auton matkustajille yhden pikkupojan läsnäolo oli kuitenkin liikaa. Raskaana ollut Nichole Hakimian poistettiin nimittäin bussista, koska hänen poikansa vaipan kerrottiin haisevan liikaa.

Odottava äiti ja hänen pikkupoikansa olivat matkalla lääkäriin lapsen ripuloinnin takia. Poika oli juuri tehnyt tarpeensa vaippaansa heidän astuttua linja-autoon. Matka tyssäsi kuitenkin lyhyeen, sillä hetken päästä linja-auton kuljettaja käski parivaljakkoa poistumaan kyydistä, paikallinen KOMO 4 News kertoo.

– Sinun vauvasi, hän haisee todella pahalta, eikä se ole reilua, että meidän kaikkien on haistava tuolta, Nichole Hakimian kertoo kuskin sanoneen.

Hakimian selitti kuskille olevansa matkalla lääkäriin lapsensa kanssa, mutta heidät poistettiin silti kyydistä. Tuohtunut äiti etsikin poistamisen jälkeen paikan, jossa vaihtaa poikansa vaippa, jonka jälkeen hän nousi seuraavaan linja-autoon. Hakimian kertoo kokeneensa tapauksen erittäin syrjivänä ja loukkaavana. Metro Transit -linja-autoyhtiön mukaan kyseessä on täysin ainutlaatuinen tapaus, jota tullaan tutkimaan lähemmin.