96-vuotiaasta tuli maailman vanhin isä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isyys on monelle miehelle elämän muuttava asia. Kaksilahkeiset voivatkin onnekseen saattaa lapsia alulle koko elämänsä ajan. Nyt eräs intialainen 96-vuotias mies onkin saanut jälkikasvua. Ramjeet Raghav pitää saamaansa lasta jumalan lahjana.

Ikämies onkin tällä hetkellä maailman vanhin isä. Vauvan äitikään ei ole nuorimmasta päästä, sillä terveen pojan synnyttänyt Shakuntala Raghav on 54-vuotias.

– Mitä voin tehdä? Tämä oli jumalan toive. Hän halusi minun saavan uuden pojan, kertoo Ramjeet Raghav Splash Newsin mukaan.

Ramjeetin mukaan hänen naapurinsa ovat kateellisia miehelle tämän voittamattoman libidon vuoksi. Pappa väittääkin harrastavansa seksiä vaimonsa kanssa ”kolme tai neljä kertaa yössä”. Maajussi toivoo poikansa pääsevän aikanaan hienoihin valtion virkoihin.