Tässäkö vuoden huonoin biisi? YouTube-hitti ei herkimpien korville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy miljoonia artisteja ja yhtyeitä, joiden musiikkia suuri yleisö voi hyvällä syyllä pitää keskivertoa surkeampana ja jopa karmaisevana. Jokaiselle artistille löytyy kuitenkin aina oma fanikuntansa, jonka mielestä kyseinen musiikki on mainiota.

Kuva: YouTube

Parhaillaan verkossa ihmetellään Gnesa-nimisen artistin kappaletta Wilder, josta on julkaistu myös musiikkivideo. Kappale on aiheuttanut verkossa jonkin verran keskustelua, sillä jotkut kuulijat pitävät sitä vuoden surkeimpana biisinä ja toiset ovat täysin eri mieltä. Video on joka tapauksessa noussut nopeasti YouTube-hitiksi, sillä se on katsottu jo 1,3 miljoonaa kertaa ja noteerattu kymmenissä medioissa ympäri maailmaa.

Staran koekuuntelussa kappale toi mieleen lähinnä Ruotsin miljonääriäidit -realitysarjassa esitetyn Agnes Nicole Winterin esikoissinglen Real Man. Kappaleesta kuullaan näyte alla olevalla videolla ajassa 1:50.