Haluatko hemmotella koiraasi? Tässä todellinen luksuslahja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korkean elintason maissa myös lemmikit saavat usein nauttia perheiden kasvaneesta varallisuudesta, sillä esimerkiksi koirien oheistuotteiden myynti on ollut viime vuosina rajussa kasvussa. Tähän trendiin liittyy myös tuorein koirille tarkoitettu luksustuote.

Kuva: Splash

Jatkossa koiria ei nimittäin välttämättä tarvitse pestä kylpyammeessa tai suihkussa, sillä niille on nyt tullut myyntiin oma kotikäyttöinen ”kylpylä”. Pieneltä porealtaalta näyttävä Home Pet Spa -laite maksaa Yhdysvalloissa 799 dollaria ja sen avulla koirat saadaan puunattua huippukuntoon. Amerikkalaisen yrityksen kehittämässä Home Pet Spassa on sisäänrakennettuna 16 vesisuutinta, jotka suihkuttavat koiraa termostaatin tarkkaan säätelemällä vedellä.

Kuva: Splash