Madonnalta järkyttävä ylilyönti esiintymislavalla – katsojia poistui kesken keikan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Tilanne ei nytkään poikkea aiemmasta, sillä Madonna on järkyttänyt lavaesiintymisellään Denverissä Yhdysvalloissa. Poptähti oli ampunut keikallaan naamioidun asemiehen leikkiaseella Gang Bang -kappaleensa esittämisen aikana, uutistoimisto AP kertoo. Kappaleessa myös lauletaan päähän ampumisesta.

Muutenkin kulmakarvoja nostattava esitys iski kuitenkin erittäin arkaan paikkaan Denverissä, joka toipuu yhä viime kesäkuisesta ammuskelutragediasta. Denverin vieressä sijaitsevassa Aurorassa 12 ihmistä menehtyi ja 58 loukkantui naamioidun asemiehen avattua tulen tuoreimman Batman-elokuvan ensi-illassa. Silminnäkijöiden mukaan moni Madonnan keikkayleisössä järkyttyikin laulajattaren lavaesiintymisestä.

– Kuulin, kuinka ihmiset juttelivat asiasta ja se oli hieman huolestuttavaa. Näin kuinka kaksi tai kolme ihmistä ottivat tavaransa ja oikeasti lähtivät pois, paikalla ollut Peter Burns kertoo yleisön reaktiosta AP:lle.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.