Pussycat-Nicolen vaatimus yllätti: ”Naiset riisuvat ja hierovat öljyä iholle”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien X Factor -kilpailussa on nähty tällä kaudella toinen toistaan upeampia lahjakkuuksia. Äskettäin 21-vuotias Jahmene Douglas sai tuomariston leuat loksahtamaan esityksellään.

Nuorukainen on nyt kertonut saaneensa härskimmän puoleista tukea uralleen tuomari Nicole Scherzingeriltä. Popkaunotar on nimittäin ehdottanut, että Jahmene esiintyisi lavalla alastomana. Nicole uskoo, että rohkea temppu saisi ujon miehen tulemaan ulos kuorestaan.

– Hän on hullu, ja kertoo monia vitsejä. Hän haluaa, että naiset riisuvat minut lavalla asti ja hierovat iholleni öljyä. Kieltäydyin tästä ehdotuksesta, kertoo Jahmene Douglas Female First -sivustolle.

Jahmene Douglas työskenteli supermarketissa ennen X Factor -kilpailua. Mies kertoi ohjelmassa jännittävänsä esiintymistä kovasti, mutta se ei kuitenkaana näkynyt hänen esiintymisessään. Nuorukainen esitti koelauluissa oman versionsa Etta Jamesin At Last -kappaleesta ja sai muun muassa tuomarikaunotar Nicole Scherzingerin kyynelehtimään taitavalla tulkinnallaan.