Poliisi julkaisi blondin pidätyskuvan – kuvassa oli jo rangaistusta kerrakseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa pidätyskuvat ovat lähes poikkeuksetta julkisia, sillä poliisilaitokset julkaisevat niitä verkkosivuillaan. Aika ajoin kuvista paljastuu toinen toistaan erikoisempia näkyjä, mutta tällä kertaa kyse on hieman muusta.

Kuva: Poliisi

Ohion osavaltiossa sijaitsevan Streetsboron poliisilaitos pidättivät 24-vuotiaan blondin epäiltynä rattijuopumuksesta. Nainen ajoi juovuspäissään moottoritietä väärään suuntaan ja saatiin kiinni vasta takaa-ajon jälkeen.

Kaunotar oli luonnollisesti pidätyksestä surullinen. Hän kuitenkin ehti vuodattaa reippaasti kyyneleitä jo ennen kuin hänestä saatiin ikuistettua pidätyskuva. Kyyneleet yhdistettynä vahvaan meikkiin ei ole aina kovinkaan hyvä yhdistelmä. Nyt sen tietää myös kuvan nuori nainen.